Gräsklippning Helsingborg

Vi gör det lilla extra

Tjänster för hem och trädgård

Varmt välkommen till Lundahls Alltjänst när du i Helsingborg med omnejd behöver hjälp med gräsklippning! Vi är företaget som arbetar med diverse hem- och trädgårdstjänster. Hit till oss kan ni vända er för att få hjälp med tjänster för hem och trädgård, allt från gräsklippning till finsnickeri. I vårt arbete har vi målet att kunna ge dig ett resultat som utstrålar kvalitet och som gör dig nöjd. Vi på Lundahls Alltjänst erbjuder inte bara våra tjänster till privatpersoner utan vi riktar oss även till företag. Till dig som är företag eller förening kan vi bland annat erbjuda skötsel av grönytor.

Hos oss kan du även ta del av rot- och rutavdrag.

Om oss

Företagets mål är att erbjuda samtliga kunder en personlig service av högsta kvalitet. Lundahls Allservice har erfarenheten och kunskapen för att kunna ge dig en service och arbete som du kommer bli nöjd med.  I vårt arbete har vi ett stort miljötänkande. Till oss är alla välkomna, vi hjälper privatpersoner såväl som företag, föreningar och fastighetsägare med mera.

När du kommer till oss så anpassar vi vår våra tjänster ut efter dina behov och önskemål.

Gräsklippning Helsingborg

Betong & Blandat

Vi bedriver även en gårdsbutik vid namn Betong & Blandat, butiken är öppen efter överenskommelse. I butiken finner ni betong, blommor, trädgårdsrelaterade inredningsdetaljer, återbruk med mera.

Upptagningsområde

Med vårt arbete utgår vi från Kågeröd i nordvästra Skåne men vi arbetar även i dess omnejd, bland annat i Bjuv, Ekeby, Svalöv, Helsingborg samt övriga orter och städer i Skåne.

Gräsklippning Helsingborg

Våra tjänster

Vår huvudsakliga syssla är inom park-, mark- och trädgårdsskötsel. Utöver det erbjuder vi även tjänster tjänster för hemmet, bland annat snickeri och montering. Med hjälp av våra tjänster vill vi ge dig tid över i din vardag som du kan lägga på annat. Oavsett omfattningen på uppdraget så lägger vi ner samma noggrannhet i det vi gör, för oss är inget arbete för litet.

Vi arbetar med:

  • Gräsklippning
  • Klippning av häck och buske
  • Ogräsklippning
  • Vertikalskärning
  • Gödning
  • Park- och markskötsel
  • Fasadtvätt
  • Finsnickeri
  • Med mera

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss ifall du är intresserad av att erhålla vår hjälp. Tveka inte på att ta kontakt med oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Lundahls Alltjänst

BÖKETOFTAVÄGEN 2075, 268 76 Kågeröd

0733 80 36 67

lundahlsalltjanst@gmail.com

Gräsklippning Helsingborg

Lundahls Alltjänst är ett företag som kan hjälpa dig i Helsingborg med bland annat gräsklippning. Utifrån dina önskemål klipper vi dina häckar. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för ett väl genomfört arbete.

Gräsklippning Helsingborg