Trädgårdsarbeten Helsingborg

Vi gör det lilla extra för varje kund

Arbete med hem och trädgård

Välkommen till Lundahls Alltjänst för att få hjälp med trädgårdsarbeten i Helsingborg eller dess omnejd. Vårt företag arbetar med en rad olika tjänster inom hem och trädgård. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med allt från trädgårdsarbeten till finsnickeri. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av när du vänder dig till oss har vi målet att ge dig ett kvalitetssäkert resultat som kommer göra dig nöjd. Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag i Helsingborg och övriga delar av Skåne. Till föreningar och företag erbjuder vi tjänster såsom skötsel av grönytor.

Hos oss kan du även ta del av rot- och rutavdrag.

Om oss

Vårt ihållande mål inom företaget är att leverera personlig service av hög kvalitet till alla våra kunder. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi ge dig en service och ett arbete som du kommer bli nöjd över. Lundahls Allservice har ett stort miljötänkande i allt arbete vi gör. Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag, föreningar och fastighetsägare.

Trädgårdsarbeten Helsingborg

Betong & Blandat

Vi bedriver även en gårdsbutik vid namn Betong & Blandat, butiken är öppen efter överenskommelse. I butiken finner ni betong, blommor, trädgårdsrelaterade inredningsdetaljer, återbruk med mera.

Upptagningsområde

Med vårt arbete utgår vi från Kågeröd i nordvästra Skåne men vi arbetar även i dess omnejd, bland annat i Bjuv, Ekeby, Svalöv, Helsingborg samt övriga orter och städer i Skåne.

Trädgårdsarbeten Helsingborg

Våra tjänster

Vår huvudsakliga syssla är inom park-, mark- och trädgårdsskötsel. Utöver det erbjuder vi även tjänster tjänster för hemmet. Med hjälp av våra tjänster vill vi ge dig som kund tid över i din vardag som du kan lägga på annat. Vare sig du behöver lite eller mycket hjälp kommer vi lägga ner samma noggrannhet i det vi gör, alla uppdrag är lika viktiga för oss.

Trädgårdsarbeten

Bland våra tjänster hittar du många olika typer av trädgårdsarbeten. Vår kompetens är bred och vi har lång erfarenhet av arbete inom trädgård. Därmed kan vi erbjuda tjänster såsom gräs- och häckklippning, gödning, vertikalskärning med mera. Dessutom kan vi sköta parker och andra grönområden.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss ifall du är intresserad av att erhålla vår hjälp. Tveka inte på att ta kontakt med oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Lundahls Alltjänst

BÖKETOFTAVÄGEN 2075, 268 76 Kågeröd

0733 80 36 67

lundahlsalltjanst@gmail.com

Trädgårdsarbeten Helsingborg

Lundahls Alltjänst är ett företag som kan hjälpa dig i Helsingborg med bland annat trädgårdsarbeten. Med vår hjälp får du en fin och välvårdad trädgård. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för ett väl genomfört arbete.

Trädgårdsarbeten Helsingborg